Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulumuzda 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında "SHMYOTALKS: İlham Veren Kadınlar" etkinliği düzenlendi. Öğretim üyesi Sayın Doç. Dr. Ayşegül KUTLUAY BAYTAK moderatörlüğünde gerçekleşen programa katkılarından ve konuşmalarından dolayı Harran Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Şerife YALÇIN'a, Eyyübiye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Sayın Opr. Dr. Alev ESERCAN ÖZTÜRK'e, Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Başhemşiresi Sayın Naşide YAMAN'a, Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri Daire Başkanı Sayın Dt. Nadide Esma UĞURLU'ya ve Medikal Estetik ve Anestezi Uzmanı Sayın Uzm. Dr. Eylem KILINÇ'a teşekkürlerimizi sunarız.

SOSYAL MEDYA

MEZUN PORTALI