Yükseokulumuz'da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Dr.Öğretim Üyesi Reşat DİKME'nin girişimleriyle "Kadınlar Yeşilay İle Daha Güçlü" konulu bir panel düzenlendi. Akademisyenlerin ve öğencilerin yoğun ilgi gösterdiği toplantı Okul Müdürü Doç.Dr.Nebiye DONİ tarafından yapılan selamlama ve açılış konuşması ile başladı. Ardından Yeşilay Şanlıurfa Şube başkanı Muharrem ÇELİK, her yıl mart ayında bir haftanın Yeşilay haftası olarak kutlandığını, ancak bu yıl mart ayının tamamında Yeşilay kutlamalarının olacağını belirterek Yeşilay'ın önemini ve misyonunu anlattı. Daha sonra panal bölümüne geçildi. Moderatörlüğünü Psikolojik Danışman Şevreş YAZAR'ın yaptığı panele Psikolojik Danışman Ayşe AYDIN, Sosyal Hizmet Uzmanı Nazif DAĞ ve Gazeteci Gül SAN konuşmacı olarak katıldılar. Konuşmaların ardından plaket takdimine geçildi, akabinde toplantı sona erdi.
Resim Galerisi İçin Tıklayın