Şanlıurfa ili Tepedibi Köyü muhtarı tarafından üniversitemize yapılan ayak analiz ve bakımı talebi üzerine çalışma başlatan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulumuz,  Podoloji Program Başkanı Öğr. Gör. M. Şerif KİRİŞÇİ ve Podoloji 2. Sınıf öğrencileri ile beraber Tepedibi köyüne giderek köy halkının ayak analizlerini ve podolojik ayak bakımlarını yaptı. Yapılan hizmetten çok memnun kaldıklarını belirten köy halkı Harran üniversitesi Rektörlüğüne ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokul müdürlüğüne teşekkürlerini dile getirerek bu hizmetin devam etmesi talebinde bulundular. Köyün ağır yaşam koşullarında sürekli çalışan vatandaşların ayak bakımları yapılırken mutlulukları gözden kaçmadı. Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokul müdürü Dr. Öğr. Üyesi İsmail KOYUNCU; Üniversitemizin halkla yakınlaşmasına ve işbirliği içinde olması için hizmete açık olduklarını, bu tür etkinliklerle hem öğrencilerimizin bilgi ve tecrübesinin arttığı hem de bölge insanımızın bu tür sağlık hizmetlerini tanımalarını sağlayarak sağlık bilincinin artmasına katkı sunduklarını belirttiler. Bu tür yararlı etkinliklerin meydana gelmesi için katkı sunan başta Üniversitemiz Rektörlüğüne ve Podoloji bölümüne teşekkürlerini sundular.