Üniversite Tercih ve Kariyer Fuarı’nda Okulumuzun ve Programlarımızın Tanıtımı Yapıldı

Tercih Fuarcılık tarafından 24-25 Şubat 2022 tarihlerinde Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Mehmet Akif İnan Konferans Salonu'nda 09.00 –16.00 saatleri arasında gerçekleştirilen "Üniversite Tercih ve Kariyer Fuarı"nda Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulumuz’un tanıtımı gerçekleştirildi.

Okul müdürümüz Doç. Dr. Nebiye YENTÜR DONİ, öğretim elemanlarımız Öğr. Gör. Hilal DOĞAN ve Öğr. Gör. Osman ÖZKAN’ın katılımıyla gerçekleştirilen organizasyonda meslek yüksek okulumuzun sunmuş olduğu imkânlar, programlar, iş olanakları, uygulama ve staj imkânları ve yapılan sosyal çalışmalar ile ilgili bilgi verilerek üniversite adayı gençlerden gelen sorular cevaplandı.

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu olarak sınava hazırlanan tüm lise öğrencilere başarılar diliyor, hayallerine ulaşmalarını arzu ediyoruz.