Okulumuzun Genç Mümessiller Kulübü tarafından I. İlaç ve Medikal Sektör Zirvesi düzenlenmiştir. Bu kapsamda Harran Üniversitesi, Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Şerif KURTULUŞ, Şanlıurfa Eczacılar Odası Başkanı Süleyman AÇAR, Alliance Healthcare Gaziantep Şube Müdürü Sait KAPLAN, Güneydoğu Medikalciler Derneği Başkanı Ahmet BULUT, Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü Biyomedikal Mühendislik Biriminden Betül TARAK'ın katılım sağladığı ilk oturumda ilaç ve tıbbi cihaz sektörünün dünü, bugünü ve yarını tartışılmıştır. İkinci oturumda ise Neutec İlaç Çukurova Bölge Müdürü Osman Avni ÖZTAŞ, Mümessiller Dayanışma Derneği (MÜDAD) Şanlıurfa İl Başkanı Mahmut ARIKAN, Abdi İbrahim Ürün Tanıtım Temsilcisi Şeyma GÖNÜLLÜ, Harran Üniversitesi Tıbbi Tanıtım ve Pazarlama Programı Mezunu Fatime Zehra TAŞKIRAN, Harran Üniversitesi Tıbbi Tanıtım ve Pazarlama Programı Öğrencisi Rokat OK katılım sağlamış olup, tıbbi mümessillik mesleği ve bu meslekten paydaşların beklentilerinin neler olduğu tartışılmıştır.
Galeri İçin Tıklayın