Azami öğrenim süresini dolduran Lisans ve Önlisans öğrencilerine uygulanacak işlemlere ilişkin usul ve esaslarının 11. Maddesi uyarınca ek sınavlar için başvuran öğrencilerin durumu değerlendirilecektir. Azami öğrenim süresini dolduran Lisans ve Önlisans öğrencilerine uygulanacak işlemlere ilişkin usul ve esaslarının 5. Madde (b) fıkrası “azami öğrenim süresi sonunda kayıtlı olduğu programdan mezun olabilmek için son sınıf öğrencilerine, dersi almış ve devam şartını yerine getirmiş fakat sınavda başarısız oldukları bütün dersler için (hiç almadığı ve/veya alıp da devam koşulunu yerine getirmediği için dönem içi / dönem sonu sınavına girme hakkı elde edemediği dersler hariç 2 (iki) ek sınav hakkı verilir.” gereğince öğrencilerimize 2 (iki) ek sınav hakkı verilecektir. İki sınav hakkından yararlanmak isteyen öğrencilerimizin 8-26 Temmuz 2019 tarihlerinde dilekçe ile Yüksekokulumuza başvurmaları gerekmektedir.

Dilekçe örneğine ulaşmak için tıklayınız.