Şanlıurfa Valiliği, Bağımlılıkla Mücadele İl Kurul Kararları çerçevesinde, İl Emniyet Müdürlüğümüz Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü; uyuşturucu maddelere talebin önlenmesine yönelik İçişleri Bakanlığının Uyuşturucu ile Mücadele Uygulama Politikası kapsamında, önleme ve bilgilendirme faaliyetleri ile ilgili yapılan çalışmalarda, toplumun uyuşturucu ile mücadele alanında bilgilendirilmesi, bilinçlendirilmesi ve farkındalığının arttırılması amacı ile ilimiz genelinde üniversite öğrenci ve personeline yönelik “Narko-Gençlik” semineri Yüksekokulumuzda planlanmıştır.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü personeli Polis Memuru Murat DAĞDELEN ve Polis Memuru Mustafa DAVUT tarafından gerçekleştirilen seminer öğrencilerin ve üniversite personelinin yoğun katılımı ve ilgisi ile gerçekleşmiştir.  Katkılarından dolayı Polis Memuru Murat DAĞDELEN ve Polis Memuru Mustafa DAVUT'a teşekkürlerimizi sunarız.

Seminer kapsamında tanıtımı yapılan UYUMA uygulamasına erişim için lütfen tıklayınız; https://www.icisleri.gov.tr/uyuma-projesi