29.02.2024 Tarihli, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu  2023 Yılı Kalite Hedeflerinin Gerçekleşme Toplantısı gerçekleştirildi.

Okul müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Ahmet TAŞ, birim kalite sorumlumuz Öğr. Gör. Sinem BARUT KIRAT ve akademik kalite elçisi Fatmaz Zehra KÜÇÜK, bölüm kalite yöneticileri (bölüm başkanları) Prof. Dr. Ayşegül KUTLUAY BAYTAK, Doç. Dr. Abdurrahman AKDAĞ, Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Murat YAŞAR , Dr. Öğr. Üyesi İlter DEMİRHAN, Dr. Öğr. Üyesi Adem NECİP, Dr. Öğr. Üyesi Gülcan GÜRSES, Dr. Öğr. Üyesi Reşat DİKME katılım sağladı. 2023 yılı hedeflerinin (Ocak-Aralık) performans gerçekleşmelerinin sunumları bölüm kalite yöneticileri tarafından yapılarak, perfromansların yanı sıra gelişime açık yönlerimiz tartışıldı. Bir sonraki toplantı olarak 2024 yılı kalite hedeflerinin belirlenme toplantısının yapılması kararlaştırıldı.

SOSYAL MEDYA

MEZUN PORTALI