Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, kaliteye verdiği önemi ve öğrencilerine sunduğu eğitim deneyimini daha da ileriye taşıma kararlılığını sürdürüyor. Bu amaçla, okul müfredatlarını dış paydaşların beklentilerini karşılama derecesine göre değerlendiriyor, kalite çalışmalarını titizlikle yürütüyor ve sürekli gelişmeye odaklanıyor.
Okulun ikinci MEDEK (Müfredat Değerlendirme Komisyonu) toplantısı, 07.02.2024 tarihinde saat 14:00'de Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Toplantı Salonu'nda gerçekleşti. Toplantıda, okulun kalite yolculuğu ve eğitim ortamının güçlendirilmesi konuları ele alındı.
Okul yönetimi, tüm paydaşların desteğinin ve katkılarının büyük önem taşıdığının altını çizdi. Daha güçlü bir eğitim ortamının oluşturulması için geri bildirimlerin ve önerilerin her zaman beklendiği vurgulandı.
Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, öğrencilere en iyi eğitimi sunmak ve kalite standartlarını yükseltmek için çalışmalarına devam ediyor. Okul, paydaşlarının görüş ve katkılarıyla birlikte sürekli olarak gelişmeyi hedeflemekte ve kaliteyi artırmak için özverili bir şekilde çalışmaktadır.
SHMYO MEDEK Komisyonu, gelecekteki MEDEK toplantıları ve kalite çalışmalarıyla ilgili bilgileri paylaşmaya devam edeceğini belirtti. Okul, paydaşlarının desteğiyle daha da ileriye gitmeyi ve öğrencilere en iyi eğitim deneyimini sunmayı hedeflemektedir.