TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi belgelendirme denetimi Yüksekokulumuzda 13.12.2023 tarihinde gerçekleştirildi. Toplantı Salonumuzda gerçekleştirilen TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Belgelendirme Denetimine, Müdür Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Taş, Akademik Kalite Elçisi Öğr. Gör. Fatmaz Zehra KÜÇÜK, Müdür Yrd. Öğr. Gör. Sinem BARUT KIRAT, Yüksek Okul Sekreteri Mehmet Veysi BOZDAĞ ve Bölüm Kalite Elçileri eşliğinde, Türk Standartları Enstitüsü’nden tetkikçiler Hacı Ömer KAHRAMAN, Mehmet Sırrı SAVAŞ ve Harran Üniversitesi Kalite Koordinatörlüğünden Dr. Öğr. Üyesi İbrahim YENİGÜN  katıldı.

Yerinde denetim yapılarak gelişmeye açık yönlerimiz ile ilgili tavsiyelerde bulunuldu. Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Taş, tetkikçiler Hacı Ömer KAHRAMAN ve Mehmet Sırrı SAVAŞ'a  denetim ve katkılarından dolayı teşekkür etti.