Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu olarak güçlü ve değerli kadınların varlığını kutlamanın gururunu yaşıyoruz!  Harran Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunun: Kadın akademisyen sayısının tüm akademisyen sayısının yarısını oluşturması, İdari personelde de yine kadın idari personel sayısının bu orana yaklaşık olması, Her bölümümüzde ve programımızda kız öğrenci sayımızın ve oranımızın yüksek olması,
Yönetimde yer alan kadın akademisyen oranı olarak, Türkiye ve hatta dünya için görece oldukça iyi durumda olması gibi objektif verilerle değerlendirildiğinde, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününün manasına uygun olarak kadın emeğinin ve varlığının değerli sayıldığı ender çalışma ekosistemlerinden biridir. Bu kapsamda Yüksekokulumuza, Üniversitemize, Ülkemize ve İnsanlığa sundukları katkılar ve kattıkları değer adına 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününde Yüksekokulumuz Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ahmet TAŞ  Okulumuzun Değerli Kadın Akademisyenleri, İdari ve Hizmet Personelleriyle bir araya gelerek, onlara sunduğu çiçeklerle bu özel günü kutladılar. Bu anlamlı jestlerinden dolayı Meslek Yüksekokul müdürümüz Dr. Öğretim Üyesi Ahmet TAŞ’a teşekkür eder 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlarız.